Video oficial

Video Spannabis  2017

Fes clic a l'ULL per veure el vídeo de la darrera edició de Spannabis

Informació al visitant

SpannabisBarcelona2018 cartel
Spannabis Edició 15

Ha passat ja més d'una dècada des dels inicis de Spannabis

Tota la informació de Spannabis 2018. Horaris, Preus, Expositors, Novetats, Actuacions, Conferències, Expositors, Esdeveniments, Música, Descomptes, Com arribar.

Llegir més...

World Cannabis Conferences

wcc2016LOGOAquest any, juntament amb Spannabis, se celebrarà la tercera edició de les World Cannabis Conferences a l'Auditori de Cornellà. Per a això es comptarà amb la presència de personalitats científiques, mèdiques i polítiques, així com amb membres rellevants de la cultura cannàbica.

Les World Cannabis Conferences neixen com a resposta a la necessitat de materialitzar tots els avenços i esforços realitzats durant els últims anys en matèria de cànnabis.

A través de quatre blocs temàtics en format fòrum (medicinal, científic, nacional i internacional), conferències específiques i la projecció de treballs audiovisuals, pretenem aprofundir en les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució.

En un moment tan important com el que vivim actualment a Espanya, creiem que resulta imprescindible apropar-nos a la regulació de la marihuana des d'una perspectiva internacional, analitzar en profunditat la problemàtica que viu el nostre país, aproximar la perspectiva científica per a una millor comprensió del potencial i la viabilitat de la normalització i, per últim, però no menys important, comprendre les necessitats medicinals dels malalts i els enormes avenços realitzats malgrat la prohibició.

Aquest esdeveniment de repercussió internacional estarà recollit en un marc de reflexió en el qual els espectadors tindran la possibilitat de formar part del debat i traslladar les seves inquietuds o interaccionar amb els ponents.

 

Més informació a www.worldcannabisconferences.com