Actuacions

PSYGROO

PSYGROO (Psydub)
Divendres 15 | 11:00 h

Psygroo (1984, Lleida) artista de progressive psytrance, psychill & psytrance s'introdueix en el món de l'electrònica amb l'entrada del nou mil·lenni. En un primer moment li sedueix l'escena techno, però serà en una de les més grans trobades psicodèliques, el Boom Festival 2006, on descobrirà la seva veritable passió: el psytrance. La seva percepció musical s'amplifica, la psicodèlia l'atrapa i comença a treballar dur per aconseguir transmetre amb els seus sets aquest estat de meditació que provoca el psytrance.

La seva obsessió serà convertir-se en fil conductor d'aquesta poderosa força que té la música per alterar estats de consciència i fer-nos lliures. Des de llavors els seus sets lluminosos i envoltants han sonat en festivals arreu del món com: Univers Paral·lel (Brazil) Ometeotl (Mèxic), Kupuri Festival (Mèxic), Plur Festival (Grècia), Wao Festival (Itàlia) Back To Nature Festival (Turquia) , RiverFlow Festival (Grècia), Connection Festival (Espanya), bioritme (Espanya), Own Spirit Festival (Espanya)

Un esperit aventurer i molta determinació per aportar i enriquir l'escena de psytrance espanyola el porten a 2014 a fundar el col·lectiu Own Spirit i un any més tard el segell amb el mateix nom que ja compta amb interessants artistes i un lloc en l'escena de psytrance .

Afavorir les condicions perquè es produeixin trobades generadores de consciència sempre ha estat una de les seves principals motivacions; desig que es va materialitzar amb la celebració el 2015, 2016, 2017 i 2018 del OwnSpirit Festival, trobada que combina el seu amor per la música i les teràpies alternatives i que se sustenta sobre quatre pilars: música, salut, consciència i transformació.

Soundcloud: https://soundcloud.com/psygroo
Facebook: https://www.facebook.com/psygrooownstyle


warriors

WARRIORS OF DUB
Divendres 15 | 12:30 h

Warriors of Dub Sound System neix l'any 2013, sent el primer projecte dedicat a l'estil Original Sound System a Buenos Aires, l'Argentina. El mateix va ser auto construït de manera 100% artesanal, sent així el primer stack hand crafted del país de 11.000 Watts de potència. Prenent com a referents als llegendaris Channel One Sound System, Legal Shot Sound System i Blackboard Jungle Sound Sytem, les seves sessions van des del Roots Jamaicà passant pel Digital UK, Dub i Steppas.

Al llarg d'aquests anys han participat en grans festivals internacionals com Dub Camp (França), International Dub Gathering (Espanya), Tawai Dub Festival (el Brasil), entre altres, com així també han tingut oportunitat de compartir escenaris amb Channel One, Iration Steppas, Jah Shaka, Young Warrior, Aba Shanti, Max Romeo, Johnny Osbourne, Horace Andy, Danny Red, Murray Man, King Kong, Sister Carol, Noel Ellis, Prince Fatty, Mad Professor, King Jammy, Toots and the Maytals, The Skatalites.

A principis de l'any 2017 a Buenos Aires, l'Argentina abans de partir al vell continent, Warriors Of Dub Sound System marca una sessió històrica al costat del llegendari Cedric Myton (Vocalista, The Congos).

Actualment la formació s'estableix en la Costa Brava d'Espanya, des de mitjan any 2017, on actualment acaben d'estrenar el seu nou sistema de so, un stack 100% hand made de 13.000 watts de potència, sent així el primer Sound System en el món a tenir dos sistemes de so, en dos continents.

Facebook: https://www.facebook.com/Warriorsofdubsoundsystem/


fulldub

FULL DUB
Divendres 15 | 16:00 h.

Aquest grup de l'escena francesa, explora i reprèn el Dub dels últims deu anys amb sons decididament moderns. Els seus agudes bateries, els seus captivadores melodies i les seves imatges psicodèliques ofereixen un espectacle transcendental apreciat on sigui que es produeixi. Full Dub et portarà a un món màgic, borderline, del qual no sortiràs il·lès/a.

www.fulldub.fr


 WEEDING

WEEDING DUB
Divendres 15 | 18:30 h.

Inspirant-se en les arrels de la música Reggae, Weeding Dub aprofundeix en l'experimentació del so per crear la seva pròpia música. Aquest artista originari de Lille, França, comença les seves caminades el 2004 amb el seu primer àlbum «Steppactivism» i des de llavors mai ha deixat de produir, realitzant nombrosos enregistraments i concerts en més de 25 països de tot el món.

Ara, Weeding Dub torna amb un doble LP titulat «Another Night Another Day», un nou àlbum musicalment substancial per a tots els amants del Reggae ... From rootikal feelings to heavyweight stepper style!

Reggae és Dub, Dub és Reggae. I Weeding Dub ho ha tornat a fer. Aprofitant els nombrosos talents que l'envolten - artistes de la talla de Dixie Peach, Nish Wadada, Shanti D, Oulda o Little R participen en aquest últim treball - ve a Spannabis a delectar-nos amb 11 tracks originals i 9 versions que demostren que per als amants de la música no existeixen les fronteres musicals.

Web: www.weedingdub.fr
Soundcloud: www.soundcloud.com/weeding-dub


GREENBEATS

GREEN BEATS
Dissabte 16 | 11:00 h.

Green Beats es forma l'any 2008 gràcies a la unió de Victor Solsona i Xavier Jansana, dos artistes amb carreres musicals de llarga trajectòria. Xavier, més conegut com Dj Toxic o Toxic In Dub, forma part de l'escena Ambient & Psytrance des de fa anys, mentre que Victor és un conegut productor de Psytrance que actua sota el pseudònim de Hypnoxock & Bioteranian.

Reggae, downtempo, Psy Chill, Breaks, Electro, Dub, ètnic o espiritual són alguns dels estils on més es mou aquest duet, sempre investigant i buscant nous sons, textures i atmosferes, creant el seu so particular. Melodies forts, harmonies hipnòtiques i elements de Reggae o Funky, però al mateix temps psicodèlics, caracteritzen els seus sets allà on actuen.

Green Beats té ja tres àlbums editats: Cosmic Turttle (2012), The Moon Antidote (2015) i Ràdio Univers (2018), així com diversos EP’s recopilacions en segells discogràfics com Dubmission, Altar Records, plusquam Records o Nutek Chill, del qual són fundadors.

Han tocat en els millors festivals d'Europa dins de l'escena psichedélica, com són Ozora Festival (Hongria), Psy Fi (Països Baixos), ZNA (Portugal), Sonica (Itàlia), Shankra (Suïssa) o Samsara (Hongria), encara que també s'han mogut per l'escena nacional, en festivals com Own Spirit, Connection o Aura.

Moltes coses més podríem dir de Green Beats, però ens quedem amb una: El seu directe mai deixa indiferent. No te'ls perdis!

Sello: http://www.nutekrecords.com/chill/green_beats.php
Soundcloud: https://soundcloud.com/greenbeats/


minas

MINA’S COLLECTIVE
Dissabte 16 | 12:30 h.

Mina’s Collective és un jove col·lectiu establert a Barcelona format per quatre selectores de diferents llocs del món (Argentina, Galícia, Catalunya i Alemanya).

• Laura d'Argentina, amb diversos anys d'experiència com a selectora (actualment membre en Warriors of Dub Sound System).

 • Txofi de Galícia compta amb molta cultura musical i porta anys com selectora en la cultura Sound System.

 • Vanesa de Banyoles, Catalunya, és una jove productora i una apassionada DJ de diferents registres.

 • Sharin de Kiel, Alemanya, és amant de tot tipus de música i selectora de diversos estils.

Formen part de l'escena Sound System catalana des del 2017, amb un estil musical des del Reggae Roots clàssic, passant pel Digital fins al Dub-Stepper. No et perdis aquest show de quatre guerreres que no et deixarà estar quiet.

Facebook: https://www.facebook.com/minascollective/
Instagram: https://www.instagram.com/minas_collective/


systa

SISTA LIVITY & GOOD OVER EVIL (Live Dub)
Dissabte 16 | 14:00 h.

Aquest és un espectacle amb instrumentals de Good Over Evil barrejades en viu acompanyades de Sista Livity al micròfon. Un viatge musical únic amb olors jamaicans, baixos profunds i missatge conscient. Strictly Roots & Culture!

Sista Livity és el projecte personal de Nerea M., cantant d'influència soul enfocada en el reggae conscient. Sorgida de l'escena Sound System barcelonina, va formar part del col·lectiu Purple Rockets durant un temps abans d'emprendre la seva carrera com a solista. En 2018 ha publicat diversos singles abans de preparar el seu primer LP, col·laborant amb artistes de la talla de Don Chavito, Ànec Rànquing i Chalart58, i actualment està preparant el llançament del seu primer àlbum al costat de Good Over Evil produccions.

Good Over Evil són nascuts entre les Terres de l'Ebre (Tortosa) i Barcelona. Amb un missatge Rastafari conscient i un so compacte, propi i contundent, solen estar acompanyats de diferents músics i cantants en els seus directes. GOE s'han produït cançons per a artistes com Carlton Livingston, Alerta Kamarada, Leah Roser, Germà Ele, Ànec Rànquing, Anayah Roots, Sista Moni, Raszor Brankata, Robel, Ras Elijah ...

Podem dir que Good Over Evil ofereix directes de Reggae & Dub amb tocs d'altres sons jamaicans. Ska, Rocksteady, Roots Reggae o R & B són estils musicals que sovint poden gaudir-se en les seves sessions.


CHALART58

CHALART58 feat MATAH & CLASSY HORNS
Dissabte 16 | 16:30 h.

Chalart58 es un proyecto musical de Dub que trabaja el sonido y las producciones en La Panchita estudio, llevándolas al directo con una mesa de 22 canales y diferentes efectos para mezclarlas. En el show le acompaña Matah al micro, cantando e improvisando sobre las producciones. Y Classy Horns es la sección de vientos que hará temblar el escenario con sus melodías sobre los ritmos de Chalart58.

Chalart58 hace que cada sesión sea diferente, en función de la energía que transmite y recibe del público. 

En su último trabajo, "Geòmetric Dub" (La Panchita Records 2018), Chalart58 colabora con Matah en el tema "In a Bubble" y con Classy Horns en "Taco y Tequila". También han trabajado juntos en otros proyectos, con Matah en el EP "Atomic Land" (La Panchita Records 2017) y con Classy Horns en los singles "A Little Flower" High Paw & Chalart58 (La Panchita Records 2017) y el single 7" "Heavy Load" con Dennis Kapra y Chalart58 (Kapra Records 2018).

Facebook: https://www.facebook.com/chalart58oficial/
Soundcloud:https://soundcloud.com/chalart58


MAHOM

MAHOM
Dissabte 16 | 19:00 h.

Des de 2005, aquest duet desenvolupa el seu projecte inspirant-se en l'escena Dub anglesa i en els codis Reggae, tots revisats a l'estil francès amb color electro i un toc ètnic. Ha produït quatre àlbums, nou vinils i donat més de 200 concerts per tot Europa.

Mahom atorga gran importància a la producció de vinils, una part integral de la cultura Dub. Per aquesta raó Antoine i Joris no paren de col·laborar amb diferents segells i artistes. El seu últim treball és el vinil Skanklab 6 amb Irondubz, on cada artista ha creat una cançó i remesclat la de l'altre. El primer Skanklab es va basar en el mateix concepte, però en col·laboració amb Panda Dub. També han llançat alguns temes en el segell Culture Dub, en col·laboració amb Adi Shankara, Maicee i Sista Bethshabée, i són presents en altres vinils amb els segells Organic Roots Records, Emana Sound Record i Dub Alliance.

La música de Mahom adquireix tot el seu significat tant en soundsystems com en clubs. La complicitat entre Antoine i Joris a l'escenari aporta una dimensió addicional a les seves produccions. Per a ells és la culminació del seu treball: fer ballar i vibrar al públic durant hora i mitja sobre els seus ritmes greus.

www.mahomdub.com


PURPLE

PURPLE ROCKETS
Diumenge 17 | 11:30 h.

Un projecte per promocionar el gènere femení a través de la música d'arrel jamaicana.

Purple Rockets és un col·lectiu artístic que té el propòsit de difondre la música d'arrel jamaicana, mitjançant seleccions en vinil i veus en directe.

El reggae és una música d'arrel solidària i combativa, en les seves lletres trobem un missatge d'amor, respecte, confiança, unitat i igualtat. Aquests ideals conformen les bases d'aquest col·lectiu, que creu en la necessitat d'incorporar-los en el seu treball i transmetre'ls a la societat.

En la seva curta existència, les Purple Rockets han pogut compartir sessions en festivals com el Rototom Sunsplash, International Dub Gathering o Poblenou Goes Reggae, col·laborant amb artistes de renom com Aba Shanti I, Sista Nancy, vibronic, Bomb Bass Hi Fi, Arise Sound System , Badalonians Sound, Rebelmadiaq Sound System o Dub Soul Sound System, entre moltes altres grans.

Facebook: https://www.facebook.com/PurpleRockets/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYfsOz0F2LExVdAP_1jJ9ug


Modet

Modet (Shakti Alliance)
Diumenge 17 | 13:00 h.

Lidia González (Sevilla, 1985) va crear un vincle molt important amb la música a través de sons de tot el món, gràcies a grans viatges durant la seva vida, des de ben petita. Sempre ha sentit un gran interès per les diferents cultures i els seus orígens més primaris que l'han portat a no quedar-se en el superficial i indagar en el profund.

Comença la seva carrera com a dj al 2005, a l'illa d'Eivissa i des de llavors, Madrid, Barcelona, ​​Florència, Milà, Paris, Berlin, Munich, Las Vegas i moltes més ciutats, han gaudit dels seus sets en diferents clubs i esdeveniments de art i moda.

En l'actualitat disposa d'un espai ràdio sonor (Cercle de Borneo) a l'emissora Dublab. També col·labora amb ràdio Gladys Palmera, Betevé (Ràdio Àfrica), Lie Ràdio, The New Wrong Order, oferint sessions d'àmplia selecció musical. Al costat de Susana Hernández (Ylia) va crear el seu propi club d'escolta privat, Peneda Geres.

Avui dia, a la ciutat de Barcelona, ​​ha passat per la cabina de Casa Gràcia, Sala Art, Laut, Miscelanea, Freedonia, Antic Teatre, Casa Bonay, Macba, Soho House, Sound Eat, Poblenou Urban District, Palo alto, Brunch in the Park, Hangar, Can Felipa, Arts Santa Mònica, Centre d'art la Panera (Lleida), de la mà d'Andrea Gómez i, en una escena més d'ambient i escolta, amb Exòtica, un taller de pintura guiat a través de veu i música.

Emisora: http://dublab.es/circulodeborneo/
Soundcloud:
https://soundcloud.com/troyamodet


BACKYARD

420 BACKYARD BATTLE
Diumenge 17 | 14:30 h.

420 Backyard Battle, la competició internacional de rap freestyle organitzada per 420 Backyard, amb presència a Xile (Expoweed), Mèxic i Espanya, que ha reunit a més de 1000 freestylers entre els 3 països, organitza una edició especial de les seves batalles a Spannabis 2019, en la qual les temàtiques de les rimes giraran al voltant de la marihuana.

"L'última oportunitat": 8 dels millors freestylers del panorama nacional, lluitaran per l'última plaça a la cobejada final. Enginy, creativitat, flow, rimes afilades, poesia urbana a ritme de hip hop, improvisació i molt 420. Facin soroll! a la 420 s'embolica...

Instagram: https://www.instagram.com/420backyardbattle/
Youtube: https://www.youtube.com/c/420backyard


BABAFLOW

BABAFLOW
Diumenge 17 | 17:00 h.

Amb 28 anys, aquest badaloní d'origen senegalès va començar a fer música als 16 anys. A través de les xarxes socials aconsegueix transmetre els seus missatges reivindicatius, que tenen a veure amb el seu entorn, sempre des d'una perspectiva pacífica. Els seus estils habituals són el Reggae, Rap, Dancehall i Afro Trap. Què tindrà preparat per Spannabis 2019?

 

Instagram: https://www.instagram.com/ats.babaflow/?hl=es
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCX-SGLd8bWfIxNGeNp0jCww


KARLIXX
Diumenge 17 | 18:00 h.

Karlixx és un dels DJ i productors més reconeguts dins de l'escena Junglist espanyola.

Mestre i creador d'un estil inconfusible punxant, basat principalment en la combinació de raggajungle i Neurofunk; popular per crear mashups únics i originals per als amants del Reggae i la música electrònica. Tot va començar el 2004, quan a les seves mans van caure els primers vinils de Reggae i Drum'n'bass. Des de llavors, porta delectant-nos amb els seus característics sets, carregats de contundents doubledrops, frenètiques mescles i una tècnica perfeccionada i polida a força d'anys d'experiència i passió pel que fa.

Un dels numbah one deejays en això del Drum'n'bass i del Jungle a nivell nacional. Un plaer per les orelles des del primer a l'últim minut són els seus sets, sempre carregats dels ritmes més ballables i els missatges més positius.

Facebook: https://www.facebook.com/djkarlixx/
Soundcloud: https://soundcloud.com/karlixx


rambla

DJ RAMBLA

Diumenge 17 | 19:00 h.

DJ Rambla, popular DJ de l'escena catalana amb una infinitat d'actuacions per tot el territori nacional, resident de la coneguda sala Mama Mandawa i membre de Suruma Sound System.

DJ Rambla ha aconseguit crear-se un buit també en el sector cannàbic per tenir una varietat de llavors al seu nom. En la seva maleta de discos té una gran varietat de temes exclusius d'importants artistes del reggae (General Levy, Skarra Mucci, Morodo ...) nomenant a DJ Rambla i al seu estimada planta.

A més, cal esmentar que ha estat guanyador d'alguna copa cannàbica, i sol actuar sovint en fires, competicions i clubs de fumadors.

Les seves sessions són sempre actives i animades, i se centra en l'estil reggae, però amb picades d'ullet a altres estils com poden ser el Rap, Jungle, Balkan o Electro-swing, entre d'altres estils. 

 www.djrambla.com


LLIURAMENT DE PREMIS SPANNABIS BARCELONA 2019

Diumenge 17 | 19:30 h.

Com en cada edició, Spannabis tanca les portes amb la cerimònia de lliurament de premis: Spannabis Awards 2019. Un concurs en què les empreses expositores han presentat els seus productes més innovadors, votats per centenars de professionals durant la fira.

Vine i descobreix les novetats més destacades i premiades del moment!

Categories a concurs:
Millor BANC DE LLAVORS
Millor NUTRIENT
Millor PRODUCTE DE CULTIU
Millor PRODUCTE POST-CULTIU ¡Nova!
Millor PRODUCTE DE PARAFERNALIA
Millor PRODUCTE DE CÀNEM
Millor VAPORITZADOR
Millor PRODUCTE NOU
Millor STAND