Actuacions 2020

hydro

Hidro

Divendres 13 – 11,00h

Les influències musicals de Hidro passen per molts gèneres de la música electrònica, des dels anys 80, fins avui dia.

El seu veritable nom és Mauricio Porras, colombià de naixement i italià d'ascendència, va néixer en Medellín, va viure a Colòmbia fins a 2015 i després es va mudar a Barcelona, ​​on viu ara. És un dels artistes més coneguts de l'escena Techno colombiana des de fa gairebé 20 anys que va començar el seu viatge musical.

Durant el seu camí a Colòmbia, va tenir l'oportunitat de tocar en grans clubs, esdeveniments i festivals, amb DJs de renom mundial.

El seu set de Chillout o Lounge és una altra faceta musical, un set 100% en vinils amb el qual té una residència avui dia en Mad Radi Barcelona, Barri Gòtic.

També és membre actiu de l'associació de músics del metro de Barcelona (AMUC), amb el seu projecte #vamplabout el primer i fins ara únic projecte de música electrònica dins de AMUC, basat en sintetitzadors, una cosa nova que val la pena escoltar.

Més info:
www.swingformatrecords.com/hidro


Shakti

Shakti Alliance

Divendres 13 – 12,30h

La multiplicitat de registres que componen la seva col·lecció musical li ofereixen possibilitats infinites a l'hora de plantejar els seus sets, sempre eclèctics i en cerca de la envolvència i profunditat en el ball. Acostuma a començar les seves sessions des de la calidesa i la lentitud, per a anar ascendint a ritmes i latències més audaces i ensombrades.

T_Modet, aka Lydia González, va crear un vincle molt important amb la música a través de sons de tot el món i els seus orígenes més primaris, gràcies a grans viatges que ha fet durant la seva vida des de primera edat. Al llarg de la seva infància a Sevilla es va impregnar fortament de gèneres com el flamenc, el rock, el folk, el new wave i el ric món de les bandes sonores. Més endavant, durant la seva adolescència, va explorar altres territoris sonors, endinsant-se en nous mons electrificats com el del tech break, el old school i el breakbeat.

En l'actualitat és una figura visible en molts espais nacionals i locals de la ciutat de Barcelona. La podem veure recurrentment a la sala Laut, on deixa anar la seva faceta més àcida i pistera, i en diversos festivals com Mira Festival, Primavera Sound, Brunch In, SoundEat, etc., ja sigui en solitari o amb Shakti Alliance, un projecte compartit amb Vir. En la seva faceta més experimental, ha format equip amb Ylia per a crear Peneda Gerès, un club d'escolta privat. El seu programa en dublab.es, Cercle de Borneo, és un diari mensual on comparteix els seus descobriments musicals amb els espectadors.

Últimament, a més dels ja esmentats, hem pogut escoltar els seus sets a la Casa Encesa, Ithaka Festival, Garage 442, Embassa’t, Sala Art, Switch Club, Freedonia, Casa Bonay, Curtis Audiophile Cafe, MACBA, Soho House, Hangar, Ca Felipa, Arts Santa Mónica, etc. També ha col·laborat amb diferents ràdios, com a Ràdio Relativa (Madrid), Lie Ràdio (Sevilla), The New Wrong Order (Copenhagen), Gladys Palmera (Barcelona), Betevé Ràdio Africa (Barcelona). A nivell internacional, les seves cites més rellevants han estat a Berlín, París, Düsseldorf, Las Vegas…

 


golfo

Golfo de Guinea

Divendres 13 - 14,00h

Golfo de Guinea és discjòquei, col·leccionista, reconegut investigador i viatger en la cerca de sons pel continent africà i americà. Gran coneixedor dels ritmes tropicals d'arrel negra, les seves sessions creen connexions musicals entre els dos costats de l'atlàntic.

El seu nom prové dels seus anys passats a Guinea Equatorial on va muntar bandes de reggae, va ser corista del mestre de música africana Baltasar Nsue (Bessoso) i ajudant de direcció en la companyia de teatre del Centre Cultural Espanyol de Bata (Guinea Equatorial).

A Barcelona, els últims 8 anys, ha compaginat les sessions en vinil, d'una banda, amb els Sound systems amb músics en viu, per l'altre, cal destacar els projectes “Recolectors” i “The Smoothers” amb músics de renom com el brasiler Wagner Pa, Maxwell Moya (“Ojos de Brujo”) i el trompetista cubà Carlos Sarduy.

És DJ resident en Metric Market i Palo Alto Market, col·laborador de la botiga online Barcelona City Rècords i un habitual de les cabines de “Guzzo” i “Café Royale.

Últimes seleccions tropicals:

Soukous & Champetahttps://www.mixcloud.com/golfodeguinea/soukous-champeta/

Salsa pa’l bailadorhttps://www.mixcloud.com/golfodeguinea/pal-bailador/


Barbass

Barbass Sound

Divendres 13 - 16,00h

Barbass Sound és un grup de djs i productors que neix a principis de l'any 2000 i que provenen de la cultura hip-hop andalusa dels ‘90. Actualment en actiu, un dels “Sound” més veterans i amb més treballs a l'esquena del panorama nacional dins de l'escena Reggae, comptant amb aproximadament 40.000 fidels seguidors entre totes les seves xarxes socials.

Actualment “Barbass” està format per JOwEN Selektah, djKaderas i shico divuit, quedant en actiu per als shows en directe “djKaderas i shico divuit”, mentre que “JOwEN Selektah” es troba treballant exclusivament en labors de producció.

En aquests 20 anys de dur treball en estudi entre Barbass Sound i els treballs individuals de cadascun dels seus integrants, tenen publicades més de 25 Mixtapes, gravat i editat més de 150 dubplates exclusius d'artistes internacionals (en la seva majoria jamaicans) i nacionals. Són considerats uns pioners en la producció de “dubplates” nacionals (versions de cançons que es converteixen en exclusives en variar el cantant i la lletra per al Sound), amb aquests dubplates, s'han presentant a diversos concursos de djs anomenats "Soundclash" i sortit vencedors en I Bilbao Soundclash 2008, II Al-Andalus 2009 i I Soundclash en Tijuana, Mèxic 2010.

En directe, i durant aquest mateix temps, no han parat de portar la seva música pràcticament a cada racó de tot el territori estatal en incalculables bars, places, clubs, sales, recintes i festivals.. Amb presència també en diferents països com Holanda, Regne Unit, Itàlia, Portugal i Mèxic, “Barbass” també va treballar en els seus shows i va compartir cartell amb els artistes més importants d'aquest país i uns altres grans artistes internacionals, dins del Reggae i Rap.

Les seves “sessions” són una combinació de Reggae i Rap, sabent fer sonar la seva música a través de discos en vinil o controladores digitals, sempre en una sessió barrejada, perquè acabi sonant d'una manera lineal, acompanyant al show amb tota l'energia des del micròfon per a oferir el millor espectacle possible en cada esdeveniment o festa.


tribade

Tribade

Divendres 13 – 18,30h

Tribade és un trio femení i un DJ de rap format a Barcelona per les MCs Bittah, Masiva Lulla i Sombra Alor. Darrere de la Barcelona de moda, olímpica i cool, darrere de la ciutat marca registrada, encara existeix la veritable classe treballadora. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no és només rumba i mestissatge.

El seu esperadíssim primer àlbum, titulat ‘Las Desheredadas’, que ve precedit per 4 singles d’avançament que Tribade han presentat de manera underground via Youtube (http://youtube.tribaderap.com ) amb gran acollida (vora 2 milions de visites):

“Las Desheredadas” (Gen 18th 2019)

“La purga” (Oct 15th 2018)

“Mujeres” (Nov 24th 2017)

“Gaupasa” (Nov 7th 2017)

www.tribaderap.com

Instagram http://bit.ly/InstaTRIBADE  

Youtube http://bit.ly/YouTubeTRIBADE

Spotify http://bit.ly/SpotiTRIBADE  

Facebook http://bit.ly/FacebookTRIBADE


Sharin

Sharin Skank

Dissabte 14 – 11,00h

Selectora de Reggae –Dub alemanya, establerta a La Floresta – Barcelona. Ha format part de diferents col·lectius musicals i ara en solitari, la seva selecció es centra en els estils Reggae Digital i Dub-Steppa. Ha compartit escenari amb diversos artistes rellevants com Bigga Ranx, Dub Engine, Mahom, Tetra Hydro K, Chalart 58, Roots Raid, High Tone… i també ha actuat en diversos festivals coneguts com No Logo Festival, Bioritme, Zion Yard Reggae Festival, Spannabis, etc. La seva sessió sol ser molt energètica, rude i animada. 


purple

Purple Rockets

Dissabte 14 – 12,30h

Un projecte per promocionar el gènere femení a través de la música d'arrel jamaicana.

Purple Rockets és un col·lectiu artístic que té el propòsit de difondre la música d'arrel jamaicana, mitjançant seleccions en vinil i veus en directe.

El reggae és una música d'arrel solidària i combativa, en les seves lletres trobem un missatge d'amor, respecte, confiança, unitat i igualtat. Aquests ideals conformen les bases d'aquest col·lectiu, que creu en la necessitat d'incorporar-los en el seu treball i transmetre'ls a la societat.

En la seva curta existència, les Purple Rockets han pogut compartir sessions en festivals com el Rototom Sunsplash, International Dub Gathering o Poblenou Goes Reggae, col·laborant amb artistes de renom com Aba Shanti I, Sista Nancy, vibronic, Bomb Bass Hi Fi, Arise Sound System, Badalonians Sound, Rebelmadiaq Sound System o Dub Soul Sound System, entre moltes altres grans.

Facebook:https://www.facebook.com/PurpleRockets/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYfsOz0F2LExVdAP_1jJ9ug


 paula bu

Paula Bu

Dissabte 14 – 14,00h.

Paula Bu. Vocalista i lletrista. Barcelona. Va iniciar la seva trajectòria vocal sent molt jove i a través del Gospel. Fortament influenciada pel Soul i el R&B, aporta un toc potent i elegant als patrons rítmics propis de la música d'origen jamaicà i l'Hip Hop. No importa l'estil ni el format: sobre vinil o digital, en acústic o al costat de The Same Song Band, i afila els micros dels millors Sound Systems i escenaris del panorama.


 

womensoldier

Women Soldier w/ Awa Fall, Matah, Belén Natalí & High Paw feat Chalar58

Dissabte 14 - 16,30h

El nom del projecte ve del tema que van fer a principis del 2017 Betlem Natalí i Chalart58 anomenat "Woman Soldier". Gràcies a Dub Academy es va reunir un grup de noies per actuar al Rototom 2017 i en l’International Dub Gathering 2018. D'aquí va sortir la idea de fer un LP amb algunes d'elles juntes. Ells són Awa Fall, Matah, Belén Natalí & High Paw, el album l’ha produït i barrejat Chalart58, està editat en vinil i digital per la Panchita Records a la fi del 2018

A l'escenari, les 4 són pura energia, on fan totes les combinacions possibles entre elles, el resultat és una poderosa barreja de reggae i sound system style que va des del roots, passant pel Rub al Dub i arribant a l'UK Dub style.

Multi link a totes les plataformes https://orcd.co/xvdyrvp  

Live  https://youtu.be/UQSf-arha8Q?t=366


Kandee

Kandee

Dissabte 14 – 19,00h

Kandee ofereix un Dub stepper creat per al sistema de so i s'inspira en Iration Steppas per a Mahom, Colla, Miniman, Full dub o ODG.

Kandee, jove artista del dub de Nantes, comença la música als 13 anys i va produir la seva primera composició de drum’n’bass als 17 anys. Després descobreix la cultura de Soundsystem i llisca a la producció del dub amb el seu projecte Kandee.

Està ansiós per venir a tocar en viu en els teus concerts, així que no ho dubtis!


Full Spectrum

Full Spectrum Selectors

Diumenge 14 – 11,00h.

Naturals de la Costa Brava i co-fundadors de l'antic COSTA BRAVA REGGAE FEST, @gerardkota i @daddypanda.r són 2 amants  dels ritmes tropicals i la música negra que fa anys que tenien al cap ajuntar les seves particulars col.leccions musicals i fer un projecte en comú... Finalment ho han fet, presentant en comunitat a @fullspectrumselectors .

Sessions principalment en vinils, tot i que no descarten altres formats, on podreu gaudir d'un viatge musical que pot recórrer llocs com Jamaica, Brasil, Cuba... Fent escala al continent d'Àfrica o passant pels Estats Units o per Barcelona i el Mediterrani.

Allà trobareu un munt de gèneres musicals, desde Reggae, Dancehall i Hip Hop transitant pel Jazz, Soul i Funk per acabar en ritmes mes Tropicals com la Bossanova i música brasilenya, els Afrobeats, Salsa, Boogaloo... Fins música electrónica i mes contemporánea. La seva zona d'acció son el clubs i els events cannàbics mes selectes de BCN i rodalies, portant les millors vibracions a llocs com Dr Dou, Temple Organic, San Luis Garden, Concrete Jungle Carnival... O una sessió gravada en directe per The Purple Room Radio que podreu trobar a VIMEO. Un Dj set colorista on la qualitat a la selecció musical és el seu màxim exponent.


afrikan

Afrikan Warriors

Diumenge 15 - 12,30h

Afrikan Warriors (Girona, 2013) neix amb l'objectiu de promoure la cultura Rastafari a través de la seva música. Amb un missatge reivindicatiu, de justícia, llibertat i igualtat per a tothom. Fundat per Ganjaman Fyah, Puppa Hifa, King Jawo & B Lion. Amb un estil tribal, de guerrers, amb produccions on hi predominen els timbres africans. Melodies èpiques i d'esperança i amb una posada en escena amb energia i positivitat. Un show dinàmic amb la col·laboració amb cantants com: Nyah Flama, Joan Love... Les produccions són de l'estil de "UK Dub", la qual és la principal influència del col·lectiu. Steppers! ...De manera que no podreu parar de ballar i encara més si és amb el seu propi equip d'altaveus, aka. soundsystem. (Afrikan Warriors Soundsystem).

Instagram: https://www.instagram.com/afrikanwarriorssoundsystem/

Facebook: https://www.facebook.com/afrikanwarriors/

Bandcamp: https://afrikanwarriorssoundsystem.bandcamp.com/

Soundcloud: https://soundcloud.com/afrikanwarriorssoundsystem

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6KGkS8z4llWJAwuSi2A5VM


indica

420 Backyard Battle

Diumenge 15 – 14,30h

Final de la 420 Backyard Battle Spannabis. Campionat nacional de rap freestyle amb temàtica cannábica, que ha realitzat batalles classificatòries a Madrid, València, Màlaga i Barcelona.

8 freestylers, entre els quals hi haurà un convidat especial de Mèxic, competiran per ser el guanyador de la segona edició de les batalles més cannábicas del planeta. Rap, improvisació, flow, posada en escena, enginy, humor i altes dosis de creativitat X5 Haze, de la mà de 420 Backyard Battle, la competició que ha triomfat en les fires i festivals nacionals i internacionals més importants: Primavera Trompetera en dues edicions, Expoweed Xile en dues edicions, Viu-la fest, Expocultívate i Expogrow també a Xile i Expoweed a Mèxic, entre altres.

A la 420, es lia! 

https://www.youtube.com/channel/UCx-HkRj0j98Reh7uQ8y5JAA


suka

Suka

Diumenge 15 – 16,30h

Suka, es declara una amant incondicional de tota la música en general. Des de petita havia mostrat un gran interès per aquest art, però no va ser fins a mitjans dels  90 que sons com el Electro, el House o el Techno van despertar en ella un interès especial. A principis del 2000, un amic li va regalar uns plats i la seva curiositat per l'electrònica va anar creixent fins que el Drum and Bass va aparèixer en la seva vida i li va robar el cor.
Integrant de Breakstorm Crew des de l'any 2006 i del col·lectiu Seroto9 Addict des del 2008, Suka no ha pogut conformar-se amb un sol gènere musical i actualment ofereix un ampli ventall de sessions fresques i dinàmiques que poden abastar des del  Drum and Bass i el Breakbeat més elegant fins al Gueto Funk i el Glitch Hop més divertit.
Definitivament un terratrèmol als plats disposada a deixar-se la pell en cada sessió per a oferir al púbic el millor de si. 

Links:

https://www.facebook.com/sukasarakasuka

https://soundcloud.com/sarakasuka

https://www.mixcloud.com/Sarakasuka


Karlixx

Karlixx

Diumenge 15 – 17,30h

Karlixx és un dels dj’s/productors més reconeguts dins de l'escena junglist espanyola. Es va donar a conèixer allà el 2004, quan a les seves mans van caure els primers vinils de reggae i drum&bass. Va començar a crear un estil innovador punxant , basat en la combinació dels sons dubwise i neurofunk. Ha estat resident durant dos anys en les sessions del The Bus en Razzmatazz i actualment es troba treballant com a resident setmanal en les mítiques sessions de Canibal Sound System a la Sala Apolo de Barcelona, la seva ciutat natal. Una gaudida per a les oïdes des del primer a l'últim minut són els seus sets, sempre carregats dels ritmes més ballables i els missatges més positius. Sens dubte, Karlixx , és un dels numbah one deejays en això del drum'n’bass i el jungle a nivell nacional. Poc més direm d'aquest junglist que ha jugat amb els millors i en els més importants clubs i festivals de la península.

Mixcloud: ​http://www.mixcloud.com/KARLIXX/ SoundCloud: ​https://soundcloud.com/karlixx

Youtube: ​https://www.youtube.com/watch?v=qWVQQx6AS08https://www.youtube.com/watch?v=8GEbP6deMHA Facebook Fan Page: ​https://www.facebook.com/pages/DJ-KARLIXX/48496024561?fref=ts
Twiter: ​https://twitter.com/KARLIXX_DJ


djrambla

DJ Rambla

Diumenge 15 – 18,30h

DJ Rambla, popular DJ de l'escena catalana amb una infinitat d'actuacions per tot el territori nacional, resident de la coneguda sala Mama Mandawa i membre de Suruma Sound System.

DJ Rambla ha aconseguit crear-se un buit també en el sector cannàbic per tenir una varietat de llavors al seu nom. En la seva maleta de discos té una gran varietat de temes exclusius d'importants artistes del reggae (General Levy, Skarra Mucci, Morodo ...) nomenant a DJ Rambla i al seu estimada planta.

A més, cal esmentar que ha estat guanyador d'alguna copa cannàbica, i sol actuar sovint en fires, competicions i clubs de fumadors.

Les seves sessions són sempre actives i animades, i se centra en l'estil reggae, però amb picades d'ullet a altres estils com poden ser el Rap, Jungle, Balkan o Electro-swing, entre d'altres estils.

 www.djrambla.com


ENTREGA DE PREMIOS SPANNABIS BARCELONA 2020

Diumenge 15 | 19:30 h.

Com en cada edició, Spannabis tanca les portes amb la cerimònia de lliurament de premis: Spannabis Awards 2020. Un concurs en què les empreses expositores han presentat els seus productes més innovadors, votats per centenars de professionals durant la fira.

Vine i descobreix les novetats més destacades i premiades del moment!

Categories a concurs:

Millor BANC DE LLAVORS
Millor NUTRIENT
Millor PRODUCTE DE CULTIU
Millor PRODUCTE POST-CULTIU ¡Nova!
Millor PRODUCTE DE PARAFERNALIA
Millor PRODUCTE DE CÀNEM
Millor VAPORITZADOR
Millor PRODUCTE NOU
Millor STAND