Conferències

Este año las conferencias de Spannabis se celebrarán durante la World Cannabis Conferences, en el Audtorio de Cornellá (acceso desde el recinto ferial)

Al març de 2022 se celebrarà, juntament amb Spannabis, la vuitena edició de les World Cannabis Conferences. Aquesta nova edició comptarà amb la participació de personalitats científiques, mèdiques i polítiques; així com diversos agents rellevants del sector cannàbic.

Les World Canabis Conferences s'han convertit en un esdeveniment de referència gràcies a la transmissió d'avenços i esforços duts a terme en matèria de cànnabis. A través de blocs temàtics en format fòrum, i també de conferències específiques, pretenem aprofundir en les diferents dimensions d'aquesta controvertida planta.

Seguim creient que resulta imprescindible apropar-nos a la regulació des d'una perspectiva internacional, analitzar en profunditat la problemàtica que viu el nostre propi país, aproximar la perspectiva científica per a una millor comprensió del potencial i la viabilitat de la normalització, i comprendre les necessitats medicinals dels malalts i els progressos que es duen a terme tot i la prohibició.

Les World Cànnabis Conferences es presenten sota un marc de reflexió on els espectadors tindran la possibilitat de formar part del debat i traslladar les seves preguntes als ponents.

Més informació a www.worldcannabisconferences.com

wcc2019LOGO