Frequently Asked Questions - General

FAQs - General

Sí, en l'entrada al recinte has de poder demostrar (si el personal de seguretat te'l demana) que ets major d'edat, per la qual cosa el DNI és la forma més senzilla de fer-ho. Ja saps que Spannabis és per a majors de 18 anys, així que et recomanem que portis sempre el teu document d'identificació damunt, pot ser que te'l reclamin en l'entrada.

Ho sentim, però no està permesa l'entrada a menors, ni tan sols acompanyats.

Pots mostrar la teva entrada directament a través del mòbil sense problema, el medi ambient t'ho agrairà. Si ho prefereixes, pots imprimir el teu PDF però és important que aquest sigui llegible, evita que el paper s'arrugui. I sobretot, tingues llest el teu tiquet (en paper o en el mòbil) abans d'arribar al final de la cola, així facilitaràs la tasca al personal de l'entrada.

Si has comprat un abonament de 3 dies hauràs de passar primer per taquilles (finestreta “abonaments”) per a validar la teva entrada i canviar per la teva polsera, la qual hauràs de portar fins al final de la fira. Pots mostrar la teva entrada directament a través del mòbil sense problema, el medi ambient t'ho agrairà. Si ho prefereixes, pots imprimir el teu PDF però és important que aquest sigui llegible, evita que el paper s'arrugui. I sobretot, tingues llest el teu tiquet (en paper o en el mòbil) abans d'arribar a la finestreta, així facilitaràs la tasca al personal de taquilles.

No, no fa falta que l'entrada estigui al teu nom.

Sí, hi haurà guarda-roba situat en el punt d'informació, en la plaça. El preu serà de 2€ per peça i 4€ la maleta.

No, els animals no estan permesos.

Fumar a l'interior dels pavellons està totalment prohibit. Per a fumar hauràs de sortir a la plaça, en la zona exterior.

No, ho sentim però no acceptem devolucions de les entrades comprades.