Conferència Internacional de Negocis de Cànnabis

 icbcLa Conferència Internacional de Negocis de Cànnabis (ICBC) uneix forces amb Spannabis, la principal exposició de cànnabis d'Europa, per formar una súper conferència que tindrà lloc el proper 14 de març a Barcelona, Espanya. Durant més de quinze anys, Spannabis ha estat la fira comercial de cànnabis més gran del món, mentre que el ICBC, en només cinc, s'ha convertit en el principal esdeveniment de xarxes B2B de marihuana per a empresaris i inversors, amb assistents de més de 50 països.


"Fira del Cànem ha estat en el sector del cànnabis durant més de 15 anys i és molt més que una fira. La indústria espanyola del cànnabis té més potencial cada dia i està prenent mesures fermes per millorar les lleis d'Espanya. Els organitzadors de Spannabis creuen que és el moment oportú per oferir informació fidedigna sobre el potencial econòmic del sector del cànnabis i la viabilitat que Espanya hagi de convertir-se en un dels països clau d'Europa ".


"Necessitàvem col·laborar amb una empresa capdavantera en el sector comercial del cànnabis, amb experiència també a Europa, i la ICBC té tot el coneixement per poder fer un esdeveniment d'aquest tipus a Espanya. No tenim dubtes que el nostre esdeveniment combinat serà un èxit i molts dels nostres assistents estaran agraïts de tenir un esdeveniment B2B (d'empresa a empresa) d'aquesta qualitat ", afirmen els organitzadors de Spannabis.


"Spannabis no només és la fira de cànnabis més gran d'Europa, sinó també la més gran del món. La marca Spannabis és icònica, i ens sentim honrats d'associar-nos amb una institució tan important i duradora", va declarar Alex Rogers, productor executiu de la Conferència Internacional de Negocis de Cànnabis.


"Spannabis és el punt de trobada de tota l'escena europea del cànnabis. És, abans de res, un esdeveniment basat en el consumidor final, no obstant això, moltes persones que assisteixen també estan buscant un element B2B. L'associació del ICBC amb Spannabis omple aquest buit i satisfà la clara necessitat que els principals actors de la indústria del cànnabis es reuneixin, treballin en xarxa, progressin i avancin en la indústria a mesura que es liberalitzin les lleis de cànnabis a Espanya i en tot el continent ", va continuar Rogers.


El moviment per portar més llibertat, ocupacions i ingressos a les nacions de tot el món només està cobrant impuls a mesura que la legalització s'estén d'un estat a un altre i d'una nació a una altra. Amb més i més estats de EE. UU. que legalitzen l'ús recreatiu d'adults i el cànnabis medicinal cada any, hi ha més progrés a nivell federal que mai. El programa de marihuana medicinal més important d'Alemanya està creixent de forma espectacular i, per descomptat, Canadà està liderant el camí legalitzant completament el cànnabis el 17 d'octubre d'aquest any.


Els esforços combinats de la Conferència Internacional de Negocis de Cànnabis i Spannabis se sumaran a la batalla política i cultural mundial per posar fi a una legislació fallida i nociva basada en la prohibició del cànnabis. Els assistents formaran part d'aquesta unió històrica. Si estàs en la indústria del cànnabis o estàs pensant a unir-te, la súper conferència de ICBC-Spannabis serà L'esdeveniment sobre cànnabis de 2019 que no has de perdre't.


Les ICBC Barcelona se celebrarà el 14 de març de 2019 en l’ Auditori de Cornellà, amb una festa posterior en l'icònic W Hotel. No perdis l'oportunitat de comprar les teves entrades.