Patrocinadors

dinafem 800px
Dinafem Seeds és un banc de llavors que comercialitza a nivell internacional la millor selecció de llavors de marihuana, pròpies i d'altres bancs. Des dels seus orígens com a cultivadors, han investigat en la genètica de les plantes fins a aconseguir unes llavors de marihuana apreciades al món sencer.

El catàleg de llavors de Dinafem Seeds abasta, gairebé, un centenar de genètiques. Entre elles, una àmplia selecció de varietats feminitzades, que porten fent història des de 2005, amb vaixells almirall tan representatius com Moby Dick o Critical +. D'altra banda, una línia de plantes autofloreixents, que van desenvolupar a partir de 2008 per donar una solució als cannabicultors que s'enfrontaven a entorns climàtics duros o a estius freds i curts.

A més, i com a conseqüència natural d'una permanent innovació, tenen una línia de llavors amb alts nivells de CBD. Així, les seves genètiques s'obren a un públic més ampli, que no està acostumat a consumir genètiques molt potents, i també ofereixen varietats amb les ràtios corresponents de cannabidiol que satisfan les necessitats dels pacients que requereixen aquest cannabinoide per a les seves dolències. En 2018 han estrenat una nova línia, la Quick, amb varietats feminitzades de floració més ràpida.

L'anàlisi exhaustiva de les genètiques que comercialitzen, i els seus enviaments a pràcticament tots els països del món, fan d'aquest banc de llavors de cànnabis un dels més valorats pels cannabicultors de tot el món.

 

mills

 

 

 

 

Atami
sweet-seeds
canamo

platinum

paypay hesi
plantasur ghe
dutch passion Puffco
weedmaps bulkseedbank
dna barneys