Patrocinadors

dna

DNA Genetics, una de les companyies de llavors més importants del món, ha estat a l'avantguarda de la indústria i la cultura del cànnabis durant més d'una dècada.

Don i Aaron van fundar DNA a Amsterdam, Països Baixos, el 2004. La seva criança al sud de Califòrnia aviat es va convertir en la seva marca de la casa, que els proporcionaria un nom dins el mercat i la indústria.

La seva profunda percepció i visió de la cultura global del cànnabis es va convertir en un avantatge competitiu difícil d'igualar.

Amb els anys, DNA s'ha esforçat per superar els límits i desenvolupar noves genètiques, tendint un pont cap a algunes de les soques més buscades del món.

DNA ha guanyat més de 180 premis arreu del món en els esdeveniments més prestigiosos i fires comercials per les seves contribucions a la indústria del cànnabis, convertint-se en l'empresa més premiada al món.

El Saló de la Fama de High Times Seed Bank, la Spannabis Champions Cup, els premis de Pioners 2015 d'High Times, o la Happyplacefest són només alguns exemples dels nombrosos esdeveniments on DNA ha anat recollint premis al llarg dels anys.

Treballar amb la comunitat mèdica i científica ha estat una prioritat, ajudant a proporcionar solucions alternatives a l'enfocament farmacèutic actual. Les col·laboracions amb la Fundació no convencional sobre Autisme i la investigació israeliana són alguns dels exemples.

Actualment, DNA és la primera companyia en associar-se amb Tweed Inc, una de les companyies de cànnabis medicinal més importants del món, que proporciona genètiques de DNA seleccionades i certificades a la comunitat mèdica.

DNA continua creixent i en la recerca de noves formes de penetrar al mercat, tant directament com indirectament a través de les seves sòcies i subsidiàries.

Estats Units, el Regne Unit, els Països Baixos, Espanya, Itàlia, Àustria, la República Txeca i Xile són només alguns dels mercats on DNA es troba ben establert.

DNA Genetics, Reserva Privada, Grow Your Own i Crockett Family Farms són les línies de llavors disponibles. Ofereixen varietat i alta qualitat als diversos segments del mercat. La roba i accessoris són també alguns dels productes oferts en el catàleg 2017 de DNA.

DNA també s'ha associat amb Mills Amsterdam, creant un sòl de substrats d'alta qualitat i rendiment. Les últimes mescles amb suro són una innovadora aposta amb l'objectiu d'oferir solucions de cultiu orgànic per al mercat agrícola premium de ritme ràpid.

Moltes de les principals companyies de llavors del món fan servir les genètiques de DNA en els seus programes de breeding. Les plataformes web (www.dnagenetics.com i www.dnaarmy.com) i les xarxes socials (Facebook i Instagram) ressalten encara més la visibilitat de DNA. DNA també ha aparegut en publicacions recents com San Francisco Gate, New York Times i Los Angeles Times.

A mesura que la indústria i la cultura del cànnabis creix i evoluciona, vam rebre un suport i una acceptació cada vegada més grans a tot el món, de manera que esperem que DNA Genetics continuï sent una força líder en la indústria de recerca i desenvolupament genètic del cànnabis. 

Atami

Atami és, des de 1997, un centre acreditat d'investigació biotecnològica. En l'actualitat un no pot imaginar-se què seria dels cultivadors professionals i aficionats sense la nutrició líquida per a plantes, bioestimulants i substrats.

Per respondre a aquesta demanda creixent de productes, Atami B.V. continua a dia d'avui preparant el millor per les seves plantes. Gràcies a extensos estudis i a la optimització incessant dels seus productes, Atami compleix amb les normes de qualitat més exigents. Això es tradueix en un ampli assortiment i un gran ventall de possibilitats per a totes les formes de cultiu.

Atami: Perquè els fets parlen per si mateixos
• Experiència basada en els nostres més de 20 anys de treball.
• Laboratori de recerca propi.
• Planta de producció a les nostres instal·lacions.
• Entre els millors en més de 40 països i en els 5 continents.
• Solucions per a cada tipus de cultiu i estil de creixement.
• Innovem i marquem tendència.
• Nutrients per a plantes, purs i molt concentrats.
• Oferta completa de productes: des de sistemes integrats de cultiu, passant per substrats i milloradors del sòl, fins nutrients i reforços específics.
• Constantment en sintonia amb minoristes i cultivadors.
• Complim amb estrictes normes de qualitat internacionals, com la marca de qualitat RHP i el certificat de bones pràctiques en la producció GMP (Good Manufacturing Practice).


barneys

Barney's Farm. Va ser a finals de la dècada de 1980 i al cim de l'Himàlaia, una neu pesada sortint del cel, un petit grup de criadors va començar a recórrer ceps de marihuana cuidadosament seleccionats de tots els racons de l'Orient Mitjà i Àsia. Les abundants collites dels conreus Sativa i Indica van mantenir els esperits del grup durant un període de 3 anys a les muntanyes rurals i desolades. Un membre d'aquest talentós grup continuaria creant una de les empreses de producció de llavors de cannabis més destacades del món. Aquest negoci és Barney's Farm i l'home que va començar tot és Derry.

 Després del seu període de cultiu reeixit a Àsia, Derry va tornar a Amsterdam el 1992 amb les seves llavors de cànnabis recentment creades i es va dirigir a la botiga Barney's Coffee Shop. La popularitat de les seves soques va fer que Barney fos el lloc obligat per als interessats de tot el món.

La naturalesa única dels inicis d'una empresa com Barney's Farm només se suma a la seva vasta popularitat. El guanyador d'innombrables premis i un desig interminable de produir ceps "nous i emocionants" de cannabis, no és d'estranyar que hi hagi una demanda internacional per a les creacions de Barney's Farm.

 Durant l'última dècada, Barney's Farm ha produït algunes de les varietats més conegudes de cannabis del món, guanyant la Cannabis Cup i Indica / Sativa Cups amb G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Chunk of Pineapple, Tangerine Dream i molts més, i Critical Kush convertint-se en un best-seller als pocs mesos del seu llançament. Els últims llançaments de les ceps de Barney's Farm, US West Coast, Blue Gelato 41, Gorilla Zkittlez i Shiskaberry ja són una sensació a la comunitat de cannabis.

 Tot i una història que abasta gairebé 30 anys, la popularitat de Barney's Farm mai ha disminuït. Les noves soques són freqüentment publicades, cosa que permetrà que un públic creixent continuï gaudint de llavors d'alta qualitat d'una empresa que va començar, literalment, al cim i que es manté allí des d'aleshores.


bulkseedbank

En BulkSeed Bank tenim els ceps més fiables, potents i reeixides. Totes les nostres llavors són recollides de les plantes de la més alta qualitat per obtenir la potència i l'aroma òptim. Seleccionem competentment les plantes altament adequades per a l'ús medicinal i ens esforcem per la satisfacció del client.

Ens enfoquem i especialitzem en el cultiu selectiu de les varietats més famoses del món. El nostre objectiu és prendre una genètica popular i premiada per tal de millorar-la de la millor manera possible, concentrant-nos tant en els nivells de THC i CBD, com en els valors medicinals, l'aspecte visual, l'aroma, el sabor i la potència. Totes les nostres llavors són produïdes utilitzant només nutrients i insecticides orgànics i naturals. Estem segurs que les nostres llavors són de la millor qualitat. El nostre catàleg ofereix una àmplia gamma de llavors satives, índiques i autofloreixents.

Les llavors de BulkSeed Bank són la millor combinació de força, potència, qualitat i rendiment. Totes les nostres genètiques originals són les millors opcions disponibles i estan totalment estabilitzades. La nostra selecció resulta del procés de les millors soques del món. Totes les nostres llavors són seleccionades únicament de forma manual per garantir la maduresa i viabilitat. Les llavors es cultivan orgànicament en condicions estrictament controlades. Tenim 47 tipus de llavors de marihuana feminitzades i 34 de autofloreixent feminitzades; un total de 88 ceps originals. Venem les nostres llavors com a souvenir de col·lecció per a adults (+18).


canamo
Cáñamo, La Revista de la Cultura del Cànnabis i pionera de la premsa cannàbica (1997-2018).

Més de vint anys en la bretxa divulgant les múltiples utilitats del cànnabis, els seus avantatges terapèutics, les seves possibilitats industrials i ecològiques i advertint rigorosament sobre el seu ús i abús.

La nostra posada en escena va generar la creació d'una xarxa comercial dedicada a la venda de tot tipus de productes derivats del cànnabis, com a tèxtils, cosmètics i alimentació, propiciant al gran públic coneixement de l'ampli ventall de possibilitats que ofereix la planta.

Amb vint anys de vida i centenars de nombres a l'esquena, seguim un any més recolzant activitats d'aquest sector que comportin els objectius que transmetem de forma seriosa i responsable a través de les nostres edicions espanyola, xilena, mexicana o colombiana, i que revelen el paper del cànnabis en àmbits culturals, recreatius, artístics, terapèutics, industrials o culinaris, continguts inclosos a les nostres pàgines i lligats a la confiança que lectors i anunciants tenen basada en la nostra qualitat editorial, neutralitat informativa i independència.

Cáñamo, i el seu comercial La Cañamería Global, S. L., es van constituir de forma espontània gràcies a persones que advocaven per la llibertat del cànnabis i amb la finalitat de ser punt de trobada i debat d'inquietuds que, més enllà de posicionaments, fórmules polítiques o comercials per a la seva liberalització, fossin la referència cultural en aquest àmbit per a públic, lectors, mitjans de comunicació i pels qui volguessin accedir a informacions de primera mà sobre l'actualitat universal del cànnabis.

Cáñamo manté el seu compromís antiprohibicionista i insisteix a través dels seus grans reportatges sobre cultiu, viatges exteriors o interiors, música, medicina o pensament, a mostrar aspectes socials i culturals que proporcionen millor qualitat de vida.

En 1999, amb la publicació de l'obra Marihuana en exterior, cultivo de guerrilla, de Jorge Cervantes, s'inicia a través de Cáñamo Edicions la producció de llibres, activitat que ha tingut continuïtat amb la traducció i publicació de títols com Mr Nice, best seller internacional del nostre volgut i enyorat amic Howard Marks.

Des del nostre estand de Spannabis, Cáñamo informarà de les activitats durant 2019, com són l'edició de les revistes Cáñamo, Weeds i La Dosi; la celebració a Xile i Mèxic, respectivament, de la VIII i IV edició de les fires Expoweed.

Entra a Cáñamo, sintonitza i passa de riscos.


Clipper Logo 2

CLIPPER és una icona! La seva història, les seves característiques, el seu disseny i la seva funcionalitat ho fan únic al mercat. CLIPPER porta des de 1972 aportant espurna, color i disseny a milions de persones de tot el món.

Siguis com siguis i facis el que facis, hi ha un CLIPPER per a tu. En les teves nits de festa, en les teves vacances, en les teves pauses del treball, divertint-te amb els teus amics… Els nostres encenedors t'han acompanyat en tants moments diferents que ja formen part de la teva vida…

CLIPPER és l'autèntic encenedor recarregable! T'has encapritxat del teu encenedor favorit i vols portar-ho sempre amb tu? No et preocupis, CLIPPER és l'únic completament recarregable, es pot reposar el gas i la pedra. Els materials de CLIPPER són els més resistents, perquè així puguis utilitzar el teu CLIPPER durant el temps que desitgis.

CLIPPER Reutilitzable, protegeix el Planeta! El món en el qual vivim està cada vegada més amenaçat pels residus plàstics que rebutgem, i són molts els països que ja estan començant a prendre mesures sobre aquest tema prohibint productes de plàstic d'un sol ús. Amb l'encenedor CLIPPER Classic reutilitzable donem l'opció a no contaminar com els encenedors d'un sol ús.

Ideal per premsar! El seu sistema de pedra extraïble pot ser utilitzat per premsar el tabac de cargolar.

Segueix-nos en @clipperofficial!

CLIPPER és més que un paper de cargolar!

En 2016 es va llançar al mercat la gamma Roll Your Own de Clipper de paper de cargolar i filtres, amb uns productes diferenciats i d'alta qualitat.

El nostre valor diferencial són els dissenys únics que tant caracteritzen a la nostra marca i que connecten amb el consumidor objectiu.

…i a més aquest any neix una línia de productes trencadora….

Us presentem…La gamma CLIPPER 4:TWENTY COLLECTIONS! Les col·leccions més underground i atrevides de paper de fumar del mercat, pensades per al consumidor recreatiu.

Llibrets de paper Ultra fi grandària King Size Slim al costat de filtres de paper en 2 formats de packaging diferents
CLIPPER 4:TWENTY COLLECTIONS us portarà 4 noves col·leccions cada 4 mesos.

Segueix-nos en @clipper_style!


dinafem 800px

Dinafem Seeds és un banc de llavors que comercialitza a nivell internacional la millor selecció de llavors de marihuana, pròpies i d'altres bancs. Des dels seus orígens com a cultivadors, han investigat en la genètica de les plantes fins a aconseguir unes llavors de marihuana apreciades al món sencer.

El catàleg de llavors de Dinafem Seeds abasta, gairebé, un centenar de genètiques. Entre elles, una àmplia selecció de varietats feminitzades, que porten fent història des de 2005, amb vaixells almirall tan representatius com Moby Dick o Critical +. D'altra banda, una línia de plantes autofloreixents, que van desenvolupar a partir de 2008 per donar una solució als cannabicultors que s'enfrontaven a entorns climàtics duros o a estius freds i curts.

A més, i com a conseqüència natural d'una permanent innovació, tenen una línia de llavors amb alts nivells de CBD. Així, les seves genètiques s'obren a un públic més ampli, que no està acostumat a consumir genètiques molt potents, i també ofereixen varietats amb les ràtios corresponents de cannabidiol que satisfan les necessitats dels pacients que requereixen aquest cannabinoide per a les seves dolències. En 2018 han estrenat una nova línia, la Quick, amb varietats feminitzades de floració més ràpida.

L'anàlisi exhaustiva de les genètiques que comercialitzen, i els seus enviaments a pràcticament tots els països del món, fan d'aquest banc de llavors de cànnabis un dels més valorats pels cannabicultors de tot el món.dutch passion
Dutch Passion
és una de les companyies de llavors de cànnabis més antigues i respectades, que té el seu origen en 1987. Van ser els primers inventors de llavors feminitzades en la dècada de 1990 i han desenvolupat nombroses varietats clàssiques de cànnabis. Durant més de 30 anys, Dutch Passion ha jugat un paper important en el desenvolupament de llavors de autofloreixent i té una col·lecció completa de varietats autoflorescents riques en THC i CBD. Dutch Passion també té un assortiment complet de llavors de cànnabis regulars, així com llavors de fotoperíode feminitzades per al cultiu en interiors i exteriors.

L'èxit de Dutch Passion durant més de tres dècades es deu a la seva gamma de genètiques de cànnabis, que han estat seleccionades per la seva facilitat de creixement, collites XL i fum / vapor d'alta qualitat. En els últims anys, Dutch Passion s'ha mostrat especialment activa recollint i venent el millor de la genètica del cànnabis als Estats Units. Portar el millor de la genètica de cànnabis dels Estats Units a Europa ha permès a molts productors europeus accedir a les millors varietats de la important indústria del cànnabis legal nord-americana.

La col·lecció de llavors Dutch Passion mai ha estat tan diversa com ho és avui, oferint una sèrie completa de genètiques de cànnabis ideals per al cultiu casolà. Totes les varietats han estat produïdes per créixer òptimament en qualsevol mitjà o sistema de cultiu. Les genètiques se seleccionen tenint en compte la seva robustesa i duresa, de manera que totes les varietats es poden cultivar amb bons resultats, fins i tot per nous cultivadors.

La major part de la col·lecció de llavors Dutch Passion es basa en varietats de cànnabis riques en THC i fàcils de conrear. Això inclou genètiques de fotoperíode feminitzades especialment seleccionada per al cultiu d'exterior, i nombroses i grans varietats per al cultiu d'interior. En els últims anys hi ha hagut una gran demanda de varietats riques en CBD, especialment de cultivadors de cànnabis per a ús medicinal, i Dutch Passion ha respost amb algunes varietats CBD autofloreixent i fotodependientes. La col·lecció rica en CBD també inclou la CBD Charlotte s Àngel, que té menys de l'1% de THC.

L'assortiment de llavors acte de Dutch Passion és una dels millors disponibles, amb més de 20 varietats autoflorescents feminitzades. Totes elles són fàcils de conrear en interior amb menys de 20 hores de llum diària, i necessiten al voltant de 75 dies des de la llavor fins a la collita. En exterior, les actuacions triguen al voltant de 95 dies a recol·lectar. En hidroponia no és inusual obtenir més de 200 grams d'una sola auto. Les millors llavors autoflorescents modernes són fàcils de conrear, amb collites XL de cànnabis de gran qualitat.

Si està buscant un proveïdor de llavors de marihuana d'alta qualitat segur i de confiança, consideri Dutch Passion. L'elecció dels cultivadors casolans des de fa trenta anys.


exxus logo

Exxus Vape es va establir amb la missió de crear, desenvolupar i distribuir productes d'alta qualitat per a totes les necessitats de vaporització. Com a líder de la indústria en la comunitat de vaporitzadors, Exxus Vape ofereix una varietat de productes que permeten als nostres clients vaporitzar herbes, olis i concentrats secs.

Exxus Vape és una marca líder en la indústria del vaporitzador. Amb la satisfacció del client sempre present, la seva visió és oferir a cada client un servei convenient, fiable i eficient, alhora que brinda integritat, innovació i excel·lència. Exxus Vape és el seu soci per a totes les seves necessitats de vaporització a Europa.

S’esforcen per oferir preus competitius amb una àmplia gamma d'accessoris, productes i unitats. S’enfoquen en construir relacions de treball sòlides amb els seus socis majoristes i invertir en el seu èxit! Si voleu convertir-se en distribuïdor al seu país, o té alguna pregunta, no dubti en comunicar-se amb el seu Departament de Servei al Client Internacional a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o +1-951-279-2507.


TerrabyGHE blanc

HISTÒRIA
En 1994 William Texier i Noucetta (Marie) Kehdi van fundar l'empresa General Hydroponics Europa - GHE, la branca europea independent dedicada a la fabricació i venda dels productes que han fet de General Hydroponics US el líder indiscutible de la nostra indústria. 25 anys després, han complert la seva missió i han donat a conèixer General Hydroponics en tota Europa.
En 2014, GH US va ser venuda a un gran grup, Scott Miracle Gro, però això no afecta a GHE, que continua sent una empresa independent i pretén diferenciar-se d'aquest grup els valors del qual no comparteix. Per això, GHE ha canviat el seu nom, passant dir-se TERRA AQUATICA. Res més ha canviat, continua havent-hi el mateix equip, els mateixos productes i la nova companyia és propietat de tres dels fundadors de GHE, Lawrence Brooke, Noucetta Kehdi i William Texier. Són i continuaran sent una empresa familiar, compromesa amb els seus fonaments: una gestió humana i ecològica de la seva empresa, una relació humana i ètica amb els seus clients, elaborant productes innovadors i eficients.

TECNOLOGIA
William i Noucetta, sabent que tota vida és simbiòtica, van formular productes que han fet possible solucions nutritives vives. Es tracta d'una nova fase de tecnologia agrícola on les plantes i el seu entorn s'integren acuradament en un sistema de vida holístic.
William va ser innovador des dels seus començaments, desenvolupant nous productes i sistemes que combinaven el poder de la tecnologia hidropònica amb les qualitats i la sensibilitat ecològica dels mètodes bio/orgànics.
Això és més que un sistema hidropònic i més que un concepte orgànic o biològic, és un híbrid que reuneix el millor de tots dos mons: els pesticides no són necessaris quan les plantes comparteixen el medi ambient amb organismes beneficiosos que les protegeixen i defensen.

LES NECESSITATS DEL PRODUCTOR
Avui dia, els productes GHE / T.A. es troben en la base de cultius saludables que proporcionen aliments, medicines i flors a tot el món; estan concebuts per a satisfer les necessitats específiques dels productors en tot tipus d'entorns en els quals es conreen plantes per a necessitats personals i locals.
GHE / T.A. està a l'avantguarda de l'agricultura moderna. Respectats i coneguts en cercles acadèmics de tot el món, William i Noucetta han escrit i publicat nombrosos articles i llibres que avui formen part del programa d'estudis per a estudiants d'agricultura. Actualment el llibre de William, Hydroponics for Everybody (Hidroponia per a tots), està disponible en 7 idiomes i brinda als productors abundant informació i coneixement sobre com conrear plantes destinades a cobrir les seves necessitats personals i familiars.


greenhouse

Green House Seeds és l'empresa de cànnabis més reeixida del món, demostrat després d'haver guanyat més de 40 copes High Times.

Arjan, propietari i fundador, ha estat anomenat el Rei del Cànnabis per l'increïble nombre de premis al llarg de la seva carrera. Arjan sempre va tenir la idea que el cànnabis havia de ser un producte acceptat en el món, tant en la versió recreacional com terapèutica. Només als Estats Units, més de 19 estats han legalitzat el cànnabis per al seu ús mèdic i 2 ho han fet recentment per al seu ús recreacional. A més, Uruguai ha legalitzat el cànnabis completament i en la majoria de països europeus s'ha descriminalitzat per al seu ús personal. En altres països com Espanya s'han creat centenars d'associacions cannàbiques. Amsterdam va ser en el seu moment l'epicentre de l'activisme cannàbic, però, ara són molts els llocs al món on l'ús del cànnabis està socialment acceptat.

Des de l'obertura del primer coffeeshop de Green House Seeds, Arjan ha establert un imperi amb quatre coffeeshops, dos dels més famosos bancs de llavors, una empresa de documentals cannàbics, una empresa de fertilitzants i una fundació, entre d'altres negocis relacionats amb el sector . És considerat una de les figures més importants de la indústria del cànnabis al món.

El 2 de gener de 2017, les famílies Green House i Strain Hunters van perdre al seu estimat germà, amic i soci Franco Loja, icona i llegenda en la indústria cannàbica. Franco va perdre la seva vida a causa d'una malària cerebral mentre treballava per a la fundació Strain Hunters a la República Democràtica del Congo. Franco estava dedicat a legalitzar la marihuana i a utilitzar el cànnabis al continent africà per tractar malalties com la sida o la malària. Juntament amb Arjan, Franco va ser el primer genetista del món a intentar educar la gent a Youtube amb els seus vídeos sobre cultiu de Green House, en els quals ensenyaven al món com cultivar las seves soques cannàbiques des del clon a la collita. Després, amb els documentals de Strain Hunters, Franco i Arjan van educar al món amb com d'important és el cànnabis per als grangers dels països en desenvolupament. Franco deixa un llegat que el seu equip continuarà en el seu nom. Al març de 2017 VICE, en HBO, va treure a la llum "Kings of Cannabis: Congo", l'última aparició de Franco abans de la seva mort.

Green House Seed Company continua a l'avantguarda de la lluita cannàbica al voltant del món i el llegat de Franco continuarà per sempre. Les llegendes mai moren!

Per més info visita:

www.greenhouseseeds.nl
www.greenhousefeeding.com
www.strainhunters.com
www.greenhousebrands.com
www.francolojafoundation.com


hortitec

HORTITEC, Fundada en 2003. Es una empresa de distribució majorista, amb seu a Algemesí (València), especialitzada en la venda a l'engròs de subministraments per a horticultura d'interior, productes orgànics i subministraments de cultiu hidropònic. Els seus productes s'ofereixen a entusiastes de la jardineria en tot el país a través d'una xarxa de botigues independents i llocs web de venda minorista. Es el proveïdor principal de moltes botigues minoristes conegudes com Grow Shops.

L'EXTENSA GAMMA QUE DISPOSA HORTITEC és una de les més completes del mercat, la qual cosa sens dubte porta a garantir el subministrament de sistemes de cultiu més complets. A més, proporcionen assessorament tècnic als seus clients a través dels seus professionals, avalats per l'experiència i els coneixements adquirits durant anys en aquest sector.

HORTITEC està present amb delegació pròpia a ESPANYA, XILE I URUGUAI. Altres mercats emergents són subministrats des de qualsevol dels seus tres magatzems, arribant a qualsevol part d'Amèrica i Europa. En aquest moment Hortitec gaudeix d'un fort posicionament als mercats en els quals està present amb instal·lacions pròpies i cada dia són més els clients que confien en ells per als seus subministraments.

En Hortitec no solament informen a les seves principals xarxes: Facebook i Twitter, sinó també formen mitjançant el seu canal Youtube a centenars de tendes que volen donar un millor assessorament sobre els productes que venen.

 mills

Mills Nutrients & Substrats és una empresa holandesa amb la filosofia de portar fertilitzants de primera qualitat, i que siguin fàcils d'usar al mercat.

Mills va començar la seva història en els Països Baixos en 2010 reaccionant a un mercat saturat per marques ben establertes, però no innovadores. Mills mai va tenir una bona oportunitat d'obtenir una bona promoció a nivell local, de manera que vam decidir ingressar al mercat nord-americà. Aquest camp de joc era bastant nou, encara que les marques establertes ja tenien una gran part del mercat.

Els nord-americans són molt curiosos, treballen amb suport tècnic i estan oberts a nous experiments. Això ha resultat en què Mills s'hagi assentat en els EEUU, és la marca número 2 i segueix creixent.

Mills ara s'ha aventurat amb The Proving Ground al Mills Education Center; un hivernacle de 8.000 m2 dedicat a créixer cànnabis medicinal llicenciat. Confiem que això li donarà a la marca Mills un gran impuls als Estats Units ia tot el món.

Els nostres factors de creixement en EE. UU. s'han escoltat aquí a Europa; a Instagram pots trobar més de 60,000 publicacions amb l'etiqueta #millspaysthebills. Aquesta història d'èxit va resultar en la nostra inducció al Regne Unit, on després de només dos anys, estem en auge. També tenim una cooperació amb un majorista a Espanya; Leaf Life. Van escoltar sobre els nostres productes i després d'algunes proves van decidir portar a Mills al mercat com la seva marca premium. Tenim dos representants de vendes treballant tota Espanya a temps complet només per promocionar Mills. També hem llançat Mills a Austràlia, Nova Zelanda, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Txèquia, Països Balcànics, Àustria, i ara estem buscant expandir la nostra possibilitats en el mercat sud-americà.

Acabem de completar el registre a Xile, i el registre a Uruguai, Colòmbia i el Brasil es realitzarà aquest any.

Mills està començant un gran projecte al Brasil, patrocinant residents de faveles, proporcionant-los un conjunt de nutrients per conrear les seves pròpies fruites i verdures millor i més eficientment.

Expandir-nos en el camp agricola és una cosa que esperem amb Mills.

Sabies que vam trencar el rècord mundial de 13 anys per conrear la síndria més gran del Regne Unit?

Més de 200 lb ara, i segueix creixent!

Aquesta és la versió curta de Mills, i estem encantats de respondre qualsevol pregunta sobre: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


paypay

 

 

 

 

PAY-PAY és el paper de fumar més antic del món. La primera vegada que es va fabricar va ser en 1764, en la llegendària ciutat paperera d'Alcoi (Alacant, Espanya), des d'on s'exportava a nombrosos països, especialment de Llatinoamèrica, moltes vegades a canvi de tabac.

Més de 250 anys després, PAY-PAY se segueix elaborant molt a prop del seu lloc d'origen, l'Alcoià-Comtat, bressol del paper de fumar. Allà, una moderna fàbrica, Iberpapel, ha estat capaç de mantenir l'antiga tradició paperera adaptant-la als nous temps.

El respecte a l'herència rebuda, la creativitat i la passió són els ingredients principals d'un llegat que segueix contagiant-se de generació en generació.

Explicar la història de PAY-PAY és explicar la història del paper de fumar en si mateixa.

PAY-PAY GoGreen, el primer paper de fumar naturalment verd:

Per continuar fent història, PAY-PAY mai ha deixat d'innovar. Fa poc més d'un any va llançar un nou producte revolucionari: PAY-PAY GoGreen, un paper totalment ecològic que pren la seva coloració VERD de la planta d'alfals procedent de cultius sostenibles, i de tan sols 12 gr / m2. Com tots els llibrets que surten de la fàbrica de PAY-PAY, està fabricat amb 100% energia renovable, goma aràbiga ecològica i no té additius ni clor.

Troba-ho al teu distribuïdor habitual o mitjançant el distribuïdor nacional Papel y Mecheros.

Ens agrada el verd. Passa't al verd.


 

platinum

Establerta des de 2002, CIS Wholesales s'ha convertit en la companyia líder del mercat hidropònic francès i europeu. Una marca coneguda i reconeguda gràcies al perfecte coneixement del mercat per part dels seus professionals. Amb una plataforma logística operativa de 11.000 m² i una ubicació d'emmagatzematge addicional de 20.000 m², cobreixen una gamma única de productes, que consta de més de 8.000 referències a preus més que competitius.

CIS Wholesales ha estat capaç de diferenciar dels seus competidors a través de les seves nombroses activitats, que van des de la fabricació d'articles de cultiu propis fins a la importació de les novetats més exclusives en el mercat mundial; són minoristes, majoristes, importadors, exportadors, fabricants i el número u en vendes en línia.

Dins dels seus productes de fabricació pròpia, destaquen els PLATINUM nutrients i PLATINIUM HYDROPONICS.

La gamma de fertilitzants PLATINIUM nutrients, fabricada a França que compleix els més estrictes requisits mediambientals, per al gaudi de les teves plantes. Aquests productes han estat dissenyats per enginyers de laboratori, professionals de l'agricultura, en condicions òptimes de desenvolupament. PLATINIUM Nutrients proporciona suplements nutricionals essencials a les plantes i garanteix un creixement i defensa excepcionals!

Acosta't al seu estand i coneix de primera mà algunes novetats en PLATINIUM HYDROPONICS, així com els nous PLATINIUM AeroTubes (1 metre a 4 metres) i FlowTables (1.5m² a 15m²).

Descobreix més sobre cada producte de Platinium, els seus sistemes hidroponia i aeroponía i explora el catàleg complet de PLATINIUM nutrients i PLATINIUM HYDROPONICS. Passa't a PLATINIUM!


Puffco

Els creadors de Puffco van començar el seu camí com a consumidors que veien els concentrats de cànnabis com el futur del consum. Els concentrats ofereixen la manera més sana, potent i saborosa de consumir, però en aquell moment no existien dispositius que poguessin revelar el seu veritable potencial. Volien més del que l'estàndard de la indústria podia oferir, de manera que van unir les disciplines del disseny, la tecnologia i l'enginyeria per crear Puffco. Van començar a desenvolupar productes de consum que generessin l'expressió més clara dels concentrats tant per a usuaris experimentats com per a principiants, sense necessitat d'experiència prèvia.

Puffco compta amb un equip intern experimentat per guiar meticulosament cada pas del procés de creació, des de la ideació fins a la implementació. Dissenyen productes que s'uneixen sense l'ús de coles, fibres i plàstics perquè els usuaris puguin assaborir l'oli sense elements que el modifiquin. Cada un d'aquests productes són primícies de la indústria que a dia d'avui se segueixen utilitzant. Aquesta innovació va tenir com a resultat el lideratge de la indústria.

Puffco mira cap al futur, la seva prioritat segueix sent oferir conveniència i qualitat sense sacrificar als consumidors de cànnabis.smoking gear

Smokinggear, una botiga de venda al detall i l'engròs, física i online, es va crear fa aproximadament una dècada a Aalborg, Dinamarca, com Rygegrej (en anglès Smokinggear). L'objectiu era establir la primera botiga multi-servei al món, una empresa que pogués proporcionar a la indústria i les persones les seves diverses necessitats; des llavors o equips de cultiu fins accessoris per fumar o eines de neteja. Aviat es van convertir en la primera botiga a Dinamarca en portar una gran línia de vidre que no era xinesa, sinó feta a mà i de gamma alta.

El 2012 van instal·lar un estudi de bufat de vidre amb les finestres davant de la seva sala d'exposicions perquè els clients puguin fer una ullada a l'interior. També van portar l'art de bufat de vidre a les exposicions i fires a Europa i van crear els seus propis esdeveniments. L'European Functional Flame Off és la primera i única competició per als fabricants de pipes europeus i s'ha celebrat a Barcelona dues vegades fins ara. També van llançar un nou esdeveniment fa dos anys, European Vacation, que reuneix els bufadors de vidre de tot el món que col·laboren i produeixen art en vidre, i que mostren a continuació. Fins al moment, les dues edicions es van organitzar a Barcelona, ​​on els artistes van poder treballar en el seu segon estudi i exhibir les seves peces en el NPK Club.

Pots visitar-los en:
www.smokinggear.dk
www.hydrogarden.dk

Troba’ls a Instagram, Facebook i Youtube sota el nom de SmokingGear i European_Flame_Off.


sweet-seeds

Sweet Seeds® és un dels pioners bancs de llavors que han contribuït al fet que avui dia les llavors feminitzades siguin les preferides pels cannabicultors del món sencer.

Fruit de la nostra constant recerca aquest any presentem la primera varietat de marihuana auto florescent “CBD pura” Sweet Pure Auto CBD®(SWS75), amb nivells molt baixos de THC, en general inferiors a l'1%, i alts de CBD, entre 8-20% varietat especialment dissenyada per a satisfer als usuaris de cànnabis terapèutic que no desitgen experimentar els efectes psicotròpics del THC.

D'altra banda, presentem per a aquesta temporada tres noves varietats amb genètica procedent d'USA. Versió auto florescent d'una de les més famoses genètiques americanes Sweet Gelato Auto® (SWS76) i dues varietats fotodepenents, la Do-Sweet-Dos®(SWS80), amb benvolguda genètica americana de la família Cookies i la Red Mandarine F1 Fast Version® (SWS79)

Cal destacar aquesta temporada el llançament “F1 Fast Version®”, “The RedFamily” i amb genètica USA, la Red Mandarine F1 Fast Version®. Aquesta varietat ho té tot, fotodepenent, flor vermella, floració ràpida (7-8 setmanes) i meravellosa aroma a mandarines. Possiblement aquesta és una de les plantes de flor vermella amb millor aroma del món.

En Sweet Seeds® no deixem nostra re-evolució de les genètiques auto florecents i fruit d'aquest treball us presentem dues noves versions auto florecents, de talla alta, d'algunes de les més benvolgudes genètiques auto florecents del nostre catàleg, la Jack 47 XL Auto®(SWS78) i la Sweet Cheese XL Auto®(SWS77), més altes que les seves antecessores i amb una producció de flors i resina també superior.

Una vegada més, volem agrair als nostres clients la seva confiança en Sweet Seeds® i aquesta temporada ho fem augmentant les varietats disponibles en formats de 25 i 100 llavors i obsequiant amb 1 i 2 llavors de regal en tots els paquets de 3 i 5 llavors respectivament. Pots consultar la durada d'aquesta promoció en WWW.SWEETSEEDS.COM 

Com sempre, en SWEET SEEDS® obtindràs genètiques d'alta qualitat i alta producció, molt resinoses i especialment aromàtiques, amb una feminitat que ronda el 99,9%, i amb un percentatge de germinació superior al 95%. Aquest continua sent el nostre compromís de qualitat amb els nostres clients.

Gràcies!


weedmaps
Weedmaps és la plataforma capdavantera en marihuana del món que connecta a milions de persones amb les millors marques, els distribuïdors més propers i les últimes ofertes.

Ja siguis un usuari nou o experimentat, visitant Weedmaps.com pots descobrir i localitzar la major selecció de productes de cànnabis de forma molt senzilla en els dispensaris i clubs més propers.

Directori

Explora el directori de cànnabis més complet i localitza els Clubs Socials Cannàbics, dispensaris de CBD, i doctors més a prop teu, allà on siguis.

Marques

Descobreix marques de marihuana de confiança i troba els teus productes favorits.

Ofertes

Gaudeix d'ofertes i descomptes en una àmplia selecció de productes (disponible en mercats autoritzats per llei, no disponible a Espanya).

Learn

Aprèn amb aquesta font d'informació de confiança.